avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Transport marfa la punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Transport marfa la punct de lucru

avem un I.I. si am deschis un punct de lucru in satul vecin si as vrea sa intreb cu ce document transport marfa acolo...avand un singur NIR pe toata marfa care e contabilizat la sediu.
Cel mai recent răspuns: marianadinca , utilizator 12:34, 20 Ianuarie 2014
Folositi aviz de insotire a marfii pentru partea de marfa pe care o duceti la punctul de lucru.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa comert cu amanuntul, acte necesare: nir-uri, avize, salarii etc MihaC_ MihaC_ Am citit, am citit si am unt in ceata ...inca, depre: A . Datele initiale : -un PFA autorizat pe targuri, piete etc. -1 punct de lucru intr-un targ (complex ... (vezi toată discuția)
Acte societate nelu_nedi nelu_nedi Buna Am o societate inregistrata in Bucuresti (sediu social) iar punctele de lucru ale firmei este in jud Giurgiu iar la un control al anpc, am fost amendat ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)