avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare bani pe concediul medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare bani pe concediul medical

Am un concediu medical 01.11.2013-31.12.2013.Care ar fi termenul de recuperare a banilor de la sanatate?
Multumesc!
Intre 3 si 8, 9 luni :)
Buna seara,

Aveti maxim 90 de zile sa cereti rambursarea banilor.
Apoi asteptati , si tot asteptati. Vorba colegei mele de mai sus, care cred ca a fost optimista :). Eu am dosare in asteptare care au depasit 12 luni.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la casa de sanatate nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a recupera banii platiti angajatilor in perioadele de concediu medical de la casa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume pe concedii medicale rusualexandra rusualexandra Am de recuperat sume pentru concedii medicale de la FNUASS din 2012. In luna decembrie 2013 nu am concedii medicale de recuperat de la FNUASS . Intrebare : in ... (vezi toată discuția)
Ca angajator cum pot recupera bani pe concediu pre si postnatal de la sanatate? aliemi aliemi Ca angajator ce cai pot urma sa imi pot recupera banii platiti pe concediul de maternitate si nerecuperati inca de la CAS, au trecut deja 2 ani si 2 luni. ... (vezi toată discuția)