avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie din functia de administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie din functia de administrator

Buna seara!

Din cauza faptului ca de 1 luna sunt trimisa de colo-colo de catre un actionar al unei firme de la care am demisionat din functia de administrator dupa 2 saptamani de colaborare, am ajuns pe forumul dvs cu o intrebare. Am depus demisia la Registul Comertului, am primit aprobarea acesteia, dar dupa 3 luni am fost sunata de la banca, cum ca inca apar ca fiind administator al firmei. Cei de la firma nu binevoiesc sa ma scoata de acolo si mi-au spus sa ma descurc singura. As vrea sa stiu daca certificatul constatator si demisia vor fi de ajuns sa fac asta. Si de asemenea, as vrea sa stiu daca exista posibilitatea, ca atunci cand voi scoate certificatul constatator, sa am surpriza sa fiu tot eu administrator, pentru ca se pare ca cei de la firma de paza si protectie sunt delasatori. Si daca exista aceasta situatie, cum o pot rezolva.
Astept cu mult interes raspunsul dvs!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 21 Ianuarie 2014
Sesizati banca respectiva ca, incepand cu data de..... nu mai sunteti administrator al societatii respective. Atasati la sesizare certificatul constatator emis de Reg.Comertului.
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere functie administrator turleadana turleadana Buna ziua,am fost administrator la o firma de paza iar actul constitutiv a expirat in 31,12,2015.Intre timp firma a intrat in insolventa in urma unui control ... (vezi toată discuția)
Lista actionarilor fany62 fany62 Sunt actionar la un SA si am cerut de la administratie Structura Actionariatului (doream lista cu actionari ) si am primit o copie dupa \"Structura sintetica a ... (vezi toată discuția)
Refuz banca eliberare bani irotariu45 irotariu45 A dori sa va relatez urmatoarea problema: In urma decesului tatalui meu, eu si mama mea(pusa sub interdictie prin hotarare judecatoreasca) am mostenit ... (vezi toată discuția)