avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere functie administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere functie administrator

Buna ziua,am fost administrator la o firma de paza iar actul constitutiv a expirat in 31,12,2015.Intre timp firma a intrat in insolventa in urma unui control anaf si acum se ocupa de ea un administrator judiciar care va efectua proced.de insolventa si mai apoi radierea.Intrebarea mea este.. as vrea sa-mi depun demisia la registru comertului..dar ca sa scutesc niste bani..pot astepta radierea societatii sau e mai bine pt.mine sa -mi inregistrez demisia? Conducerea societatii a fost facuta de actionarul unic cu care nu m-am inteles nu de mine..si deci problemele nu sunt datorita mie.Pentru a ma acoperi cumva cum ar fi mai bine sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: turleadana , utilizator 11:49, 18 Aprilie 2016
Nu aveti ce anume "demisie" sa mai depuneti acum, daca vi se atrage raspunderea vedeti atunci, important este sa colaborati cu administratorul judiciar si cu judecatorul cu buna credinta, mai mult de atat, ca sa va "acoperiti" nu vad ce puteti face.
multumesc pentru raspuns..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)
Probleme cazier fiscal administrator firma faliment silvimina silvimina Buna ziua. Am fost asociat unic si administrator al unei societati comerciale care a intrat in faliment. La momentul deschiderii procedurii de insolventa ... (vezi toată discuția)