avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal rupt la nervi de politist
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal rupt la nervi de politist

am o intrebare, ma oprit un echipaj, zic ei ca nu am acordat prioritate unui pieton aflat pe banda 4, eu eram pe 2, drumul avea 4 benzi pe sens,
fapta prevazuta de 195/02r la art 135a si sanct de 100/3/b tot de oug 195/02r
mi.a zis ca a retinut permisu pt 30 zile, iam zis sa scrie in proces ca nu sunt de acord si o sa fac contestatie, si iam mai zis daca se poate sa vad si eu poza, atunci probabil de nervi a rupt procesu original si copia in 2, dupa ceva vreme sa calmat, a prins procesu original in 4 capse si mia zis sa il urmez sa faca o copie, am fost a facut o copie dupa originalu rupt in 2 si prins in capse si mia scris pe el conf cu originalu si sa semnat, intrebarea mea e ok? poate rupe procesu in 2 apoi sa il prinda in capse sa mi.l dea de bun?
Cel mai recent răspuns: lameru , utilizator 11:25, 24 Ianuarie 2014
poate rupe procesu in 2 apoi sa il prinda in capse sa mi.l dea de bun?

Este greu pentru dv sa sustineti si sa probati circumstantele in care a avut loc succesiunea de evenimente in urma carora PV orginal a fost rupt
In conditiile in care PV intruneste dispozitiile prev de OG nr 2/2001 art 16.17 ,atunci documentul este " bun"
Pai daca l-ati primit, inseamna ca se poate :D
Eu daca eram in locul dumneavoastra, nu-l primeam si asteptam sa-mi vina prin posta. Credeti oare ca-l mai timeteau asa rupt?
pai nu e greu, a rupt ambele procese + indigoul + mia dat copie xerox dupa cel rupt unde zice conf cu originalu, e logica elementara ca sia acceptat greseala de a rupe procesu...
LuchianSeb a scris:

Pai daca l-ati primit, inseamna ca se poate :D
Eu daca eram in locul dumneavoastra, nu-l primeam si asteptam sa-mi vina prin posta. Credeti oare ca-l mai timeteau asa rupt?

Da, asa trebuia sa procedati.
Nu puteau sa il comunice asa.

Totusi nu inteleg un lucru.
Unde a facut xerox?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Probabil fapta s-a petrecut in oras iar politistul a gasit un centru de copiere in apropiere. Oricum, ciudat comportament.

Si adevarul este ca e foarte greu ca pe un drum extrem de lat sa vezi un pieton care s-a angajat in traversare in capatul celalalt. Nemaivorbind ca trecerile de pietoni sunt prost marcate iar seara sau noaptea sunt aproape invizibile.

Alte discuții în legătură

Incapacitate de munca ovialex ovialex am si eu o problema,eu lucrez in germania si am avut un accident,la servici un coleg a vrut sa faca o gluma cu mine si dintr-o joaca a reusit sa imi fractureze ... (vezi toată discuția)
Contestare radar petru viteza, permis suspendat 90 de zile marinica37 marinica37 Pot sa cotest un pv pentru viteza prins 102km in localitate ,si daca pot cotesta, Cum ar tebui sa fac?Agendu de politie nu mia zis ca pot mentiona in pv ca nu ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pe zebra la culoarea rosie fulminator fulminator Buna ziua, In dimineata asta am trecut ca pieton pe o trecere de pietoni cand culoarea semaforului pietonal era rosie. Masina politiei astepta dupa colt, si ... (vezi toată discuția)