am o intrebare, ma oprit un echipaj, zic ei ca nu am acordat prioritate unui pieton aflat pe banda 4, eu eram pe 2, drumul avea 4 benzi pe sens,
fapta prevazuta de 195/02r la art 135a si sanct de 100/3/b tot de oug 195/02r
mi.a zis ca a retinut permisu pt 30 zile, iam zis sa scrie in proces ca nu sunt de acord si o sa fac contestatie, si iam mai zis daca se poate sa vad si eu poza, atunci probabil de nervi a rupt procesu original si copia in 2, dupa ceva vreme sa calmat, a prins procesu original in 4 capse si mia zis sa il urmez sa faca o copie, am fost a facut o copie dupa originalu rupt in 2 si prins in capse si mia scris pe el conf cu originalu si sa semnat, intrebarea mea e ok? poate rupe procesu in 2 apoi sa il prinda in capse sa mi.l dea de bun?
poate rupe procesu in 2 apoi sa il prinda in capse sa mi.l dea de bun?
Este greu pentru dv sa sustineti si sa probati circumstantele in care a avut loc succesiunea de evenimente in urma carora PV orginal a fost rupt
In conditiile in care PV intruneste dispozitiile prev de OG nr 2/2001 art 16.17 ,atunci documentul este " bun"
Pai daca l-ati primit, inseamna ca se poate :D
Eu daca eram in locul dumneavoastra, nu-l primeam si asteptam sa-mi vina prin posta. Credeti oare ca-l mai timeteau asa rupt?
pai nu e greu, a rupt ambele procese + indigoul + mia dat copie xerox dupa cel rupt unde zice conf cu originalu, e logica elementara ca sia acceptat greseala de a rupe procesu...
Pai daca l-ati primit, inseamna ca se poate :D
Eu daca eram in locul dumneavoastra, nu-l primeam si asteptam sa-mi vina prin posta. Credeti oare ca-l mai timeteau asa rupt?
Da, asa trebuia sa procedati.
Nu puteau sa il comunice asa.
Probabil fapta s-a petrecut in oras iar politistul a gasit un centru de copiere in apropiere. Oricum, ciudat comportament.
Si adevarul este ca e foarte greu ca pe un drum extrem de lat sa vezi un pieton care s-a angajat in traversare in capatul celalalt. Nemaivorbind ca trecerile de pietoni sunt prost marcate iar seara sau noaptea sunt aproape invizibile.
Incapacitate de munca
ovialex
am si eu o problema,eu lucrez in germania si am avut un accident,la servici un coleg a vrut sa faca o gluma cu mine si dintr-o joaca a reusit sa imi fractureze ... (vezi toată discuția)