Buna ziua ! Ce e de facut in urmatoarea situatie:
In urma unui partaj judiciar succesoral, mi-a fost atribuit un apartament cu obligatia de a plati o sulta. La data la care am solicitat instantei atribuirea bunului apartament integral, dispuneam de banii necesari achitarii sultei. Avand in vedere ca procesul a durat mai bine de 3 ani, nu mai dispun de suma respectiva. Mentionez ca nici partea adversa nu doreste apartamentul in natura. Sentinta este definitiva. Ce se poate face ? Multumesc !
Va trebui sa faceti rost de bani sau cumparator, altfel daca celalalt nu e dispus sa va ma ingaduiasca cu plata, va poate executa silit, iar la licitatie ap se poate vinde la cat datorati sulta sau chiar mai putin, riscati sa ramaneti si fara ap si datoare.
puteti face o mediere, iar daca se concretizeaza un ACORD DE MEDIERE, puteti stipula in el o amanare a sultei pentru o vreme, ca in acest timp sa faceti rost de bani.
Partaj
mavrocordat
buna ziua. sunt divortat si in timpul casatoriei am cumparat impreuna un apartament iar fosta sotie sustine ca are tot dreptul sa-i ramana acest apartament ... (vezi toată discuția)