avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit garsoniera
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit garsoniera

cum as putea sa aflu cat este impozitul la o garsoniera,ca nu mai inteleg nimic?stau cu chirie intr-o garsoniera cu contract de inchiriere din focsani,vrancea ,,impreuna cu sotul si fetita si platim pe an un impozit de vreo 500 de lei si as vrea sa stiu de ce platim atat de mult?cei de la ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE SUNT FOARTE " OCUPATI "SA NE EXPLICE
Cel mai recent răspuns: bastonik , utilizator 11:25, 22 Ianuarie 2014
Verificati cu atentie ce scrie pe hartia de impunere, sa nu fie mai mult decat impozit pe garsoniera si aici ma refer la taxa de habitat sau poate alte taxe sau penalitati.
Cat este taxa de habitat per persoana? Este separat de acest impozit de 500 lei?
bastonik a scris:

stau cu chirie intr-o garsoniera cu contract de inchiriere din focsani,vrancea


Din postul dvs, eu inteleg ca stati cu chirie, drept pt care impozitul nu intra in obligatile chiriasului. Nota de plata este pe numele dvs, sau a proprietarului de garsoniera? In contractul de inchiriere, ati convenit cu proprietarul sa ii platiti impozitul anual?
da ,asa am convetit cu proprietarul.si acum mai primit(pt proprietar) o somatie si un titlu executoriu de 109 lei si penalizari 80 lei din data de 18.02.2013.chiar daca am intarziat cateva zile impozitul l=am platit in 2 rate in2013,nu inteleg de unde mai e de plata si de ce abia dupa atata timp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozite garsoniera inchiriata ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, scurt si la obiect. Sora mea, sta in chirie. Cine trebuie sa suporte achitarea taxei de salubrizare, si a impozitelor aferente garsonierei unde ... (vezi toată discuția)
Imobil cumparat si inchiriat... gigelas gigelas Buna seara, Un fost bloc de garsoniere,a fost cumparat de cetateanul X. Cetateanul X,a inchiriat garsonierele,unor chiriasi,prin contract de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera - ajutor anghelada anghelada Doresc sa inchiriez o garsoniera, modern mobilata si aranjata, cu utilitatia, acces internet, telefon, centrala etc... Intrebarile mele sunt: 1. atunci cand ... (vezi toată discuția)