avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reexaminare impotriva incheierii de respingere a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reexaminare impotriva incheierii de respingere a ajutorului public judiciar

Nesolutionarea cererii de reexaminare impotriva incheierii de respingere a ajutorului public judiciar duce la amanarea judecatii in fond a cererii de chemare in judecata?
Cel mai recent răspuns: stefangabriel2005 , utilizator 16:39, 22 Ianuarie 2014
Da, teoretic pt ca nu se poate purcede la judecarea cauzei fara a fi timbrata corespunzator.
Va multumesc pt. raspuns. O precizare - cererea de reexaminare este formulata cu privire la o cerere de interventie si tinde la o evidenta tergiversare a cauzei, iar intervenientul ameninta ca o va depune chiar la termenul de judecata urmator cand am putea ramane de altfel in pronuntare pe fondul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a pronuntat solutia fara sa fie solutionata cererea de recuzare aidu aidu Instanta a incalcat prev. art.49 alin.(2) C.pr.civ, intrucat pronunţarea soluţiei în cauză nu putea avea loc decât după soluţionarea cererii de ... (vezi toată discuția)
Intervenientul in interes propriu este parte in proces? gigelas gigelas Buna seara, Un intervenient in nume propriu,este considerat ca si parte in proces ? Daca i s-a respins cererea de interventie,deoarece nu a fost sustinuta de ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare art 200 ContSters159316 ContSters159316 in cazul unei cereri de reexaminare se mai poate acorda un termen pentru probe sau alt motiv? codul de procedura zice ca cererea de reexaminare se judeca cu ... (vezi toată discuția)