avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecinii mã împiedicã sã vând casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecinii mã împiedicã sã vând casa

detin o locuinta intr-un imobil in care mai locuieste o familie, avand curtea comuna. actele de proprietate, spatiile comune cf-ul, toate sunt in regula, fiecare cu partea lui. eu am scos la vanzare imobilul, iar initial vecinii s-au aratat interesati de achizitia acestuia, insa de 2 ani nu au banii. problema e ca de cate ori vine un cumparator pentru imobil, vecinii ies afara si fac un scandal monstru, cum ca nu va avea "liniste" acolo si ca actele de proprietate sunt falsificate si ca o sa-si piarda banii, iar cand incerc sa discut cu acestia imi spun "oria va fi a mea partea aceea, ori a nimanui". problema e ca au pierdut ceva proces de mostenire pentru un alt imobil si erau pe punctul de a fi executati siliti, asa ca nu au bani si nici nu cred ca vor avea in curand, ca sa cumpere imobilul. ce pot face, in ce temei pot sa-i dau in judecata sau sa chem politia pentru a nu mai speria clientii la partea mea din imobil? am pierdut cel putin 5 clienti din aceasta cauza, toti s-au speriat de actiunile acestor vecini mizerabili.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:30, 22 Ianuarie 2014
Puteti sa le faceti o plangere la politie, eventual si sa chemati politia cand va fac scandalul respectiv; asigurati-va ca aveti si martori de partea dvs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O fantana intre vecini se poate astupa? GHMA GHMA Buna ziua.Am o fantana pe razor,pe care o impart jumatate jumatate cu vecinul,o pot astupa?Mentionez ca pe aici am fost furat,teava,un motor,fapt stabilit de ... (vezi toată discuția)
Administrator bloc adriancozma25 adriancozma25 Buna ziua, acum cateva zile administratoarea blocului a facut un scandal monstru pentru ca am lasat acum cateva zile punga de gunoi in fata usii peste noapte. ... (vezi toată discuția)
Ce drept legal am de a da în judecatã sau la poliție pe vecina ... Claudiutiberiu Claudiutiberiu Ce drept legal am de a Da în judecatã sau la poliție pe vecina de deasupra care şi a tãiat țevile de încãlzire de pe coloanã. Ea are centralã eu nu ... (vezi toată discuția)