avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O fantana intre vecini se poate astupa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O fantana intre vecini se poate astupa?

Buna ziua.Am o fantana pe razor,pe care o impart jumatate jumatate cu vecinul,o pot astupa?Mentionez ca pe aici am fost furat,teava,un motor,fapt stabilit de organele de ancheta.Dupa ce am fost furat prima oara(adica cred ca a fost prima oara)am pus o plasa,iar vecinii mi-au facut un scandal monstru cum ca nu am voie sa bag un hidrofor in fantana,etc.Mai arat ca am problema aceasta de mult,pentru ca de problema cu vecinii am scris in intrebarea trecuta.Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: GHMA , utilizator 18:32, 1 Iulie 2014
Fiind un bun comun , nu puteti dispune singur de fantana. O puteti ceda vecinului care va va despagubi si inchideti partea dvs. cu gard ,
va multumesc pentru raspuns.Imi puteti spune ce lege arata acest drept,pentru ca eu am fost furat exact prin zona fantanii?
Buna seara.In continuarea problemei de mai sus arat ca aceasta fantana care este jumatate pe proprietatea mea nu o am in acte,deci intrebarea mea este,aceasta fantana mai este bun comun?Ma ajuta cu ceva daca fac o adresa spre postul de politie sa-mi arate ei daca aceasta este bun comun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces granituire - furt GHMA GHMA Buna seara.Sunt in proces cu vecinii ptr ca gardul pe care l-au facut lau facut la mine in curte (granituire).Gardul pe care lau facut este foarte scurt cca ... (vezi toată discuția)
Conducta apa sabre sabre Salutare, Problema sta in felul urmator: - de la strada principala este formata o junctiune de unde pleaca tevile de apa pentru 4 case, primele 2 erau ... (vezi toată discuția)
Gard barbu stelian barbu stelian buna seara.locuiesc intru un duplex intre mine si vecinul meu era un gard de plasa bordurata inalt de un metru si lung de 6.am decis sa l schimb cu scandura de ... (vezi toată discuția)