avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la drept de proprietate

Buna ziua! Se poate renunta la dreptul de proprietate al unui chiosc (nu se intabuleaza) prin declaratie?
Multumesc
Dreptul de proprietate se transmite prin acte de vanzare- cumparare, donatie, Abandonul pur si simplu al constructiei nu va scuteste de plata impozitelor de raspundere cu privire la chiosc. L-ati ridicat cu autorizatie de constructie .Il ridicati de acolo tot c acordsul primariei pe baza unui act pentru a nu mai figura in evidentele lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bun imobil AurelStirbu AurelStirbu Buna ziua, Parintii mei au decedat in urma cu 10 ani(tatal) si 7 ani(mama) dar eu si sora mea nu ne-am invrednicit sa facem succesiunea dupa deces. Inainte ... (vezi toată discuția)
Radiere chiosc metalic din evidentele primariei VladimirB VladimirB Buna ziua. Tatal meu a avut un SRL, infiintat in anul 1992. Activitatea era de vanzare intr-un chiosc metalic, amplasat in fata blocului in care locuia, unde ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare de mana Valeria90 Valeria90 Este vorba despre despre un contract de vanzare -cumparare de mana. În anul 2019 am cumpărat cu act privat de mana(contract de vanzare cumparare cu 2 ... (vezi toată discuția)