avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta divort

Exista posibilitatea obtinerii unui extras din sentinta de divort? imi sunt cerute copii frecvent de pe sentinta de divort si nu cred ca intereseaza pe nimeni motivele, ci ceea ce a hotarat instanta de judecata. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:57, 22 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Sentinta se depune, cand este ceruta, in totalitatea ei dar in copie.
"Extrasele" nu sunt valabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi obtinere extras cont (partaj in urma divortului) loanabelciu loanabelciu Am terminat procesul de divort (a fost din culpa comuna, eu am fost reclamantul). Problema este ca fostul sot ...a \"omis\" mai bine zis a mintit in Cererea ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort ileana1 ileana1 stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)
Acte de stare civila pipipo pipipo Buna seara, Care e procedura pentru obtinerea unui original al certificatului de casatorie cu mentiunea divortat? Unde ma pot adresa? De cat timp ... (vezi toată discuția)