avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control ITM

Buna ziua !
Va rog sa mi spuneti care este amenda la un eventual control - in cazul in care medicina muncii a expirat ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 23 Ianuarie 2014
Asa este. Insa tot se lasa instiintare de a va prezenta cu anumite documente pentru control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare munca fara dosar medical DariusMihnea DariusMihnea Buna ziua, Acum 2 saptamani mi-au prelungit contractul de munca pe perioada nedeterminata. Tot acum 2 saptamani,mi-a expirat si avizul medical. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent, m-am lovit de cateva situatii in compania ... Moise T Moise T Buna ziua, Recent, m-am lovit de cateva situatii in compania in care lucrez si va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: 1. Poate ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii - control anual MadaCaravan MadaCaravan Sapt viit avem programat controlul anual de medicina muncii. Medicul a spus ca va efectua contrlul angajatilor a caror fisa de aptitudini expira cel tarziu in ... (vezi toată discuția)