avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordarea daunelor morale in cazul concedierilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordarea daunelor morale in cazul concedierilor nelegale/ netemeinice

Buna ziua,
Am fost angajata pe perioada determinata 3 luni, toate au fost ok, pina in ziua cand am semnat contractul, mi s-au adus acuze de zvonuri cu privire la salarul meu , eu avind si inainte o functie ok la vechea firma.
Pot sa dau in judecata firma sau persoana de la resurse umane care provoaca zvonurile la nivel mai inalt, eu deocamdata nu zic nimic (nu vad rostul), nu am la cine si nici nu incerc ca cine stie ce mai provoc. Astept sa vad cand imi expira perioada si ce o sa se intimple.
Ce ma sfatuiti sa fac.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 22 Ianuarie 2014
S-a dispus concedierea dvs ? Vi s-a divulgat salariu de catre o alta persoana?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta disponibilizarea ? man2014 man2014 Dupa o disponibilizare colectiva efectuate la firma, in locul ocupat de o persoana la resurse umane care a fost disponibilizata cu art 68 CM (de retinut ca era ... (vezi toată discuția)
Marire salariu conform contractului colectiv de munca Sleipnir23 Sleipnir23 Buna ziua, Pe data de 04.01.2008 m-am angajat printr-o firma de recrutare, la o firma de asigurari, ca operator introducere date.Acelasi lucru s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea actelor aditionale in revisal Dinush Dinush Doresc sa prelungesc un contract pe perioada determinata. Cu cate zile inainte sa expire contractul trebuie sa-l prelungesc in revisal? Cu o zi inainte sau pot ... (vezi toată discuția)