avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Persoana intocmit bilant fantoma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Persoana intocmit bilant fantoma

ce se poate intampla daca eu nu sunt angajata la o firma si totusi apar peun bilant fiind trecuta ca persoana ce a intocmit acel bilant
Cel mai recent răspuns: ilinca2013 , utilizator 10:26, 23 Ianuarie 2014
Sunteti doar trecuta fara stirea dumneavoastra sau ati si semnat in mod constient?
Sunt trecuta fara stirea mea , semnatura nu este a mea si nici nu sunt angajata pe acea firma. Functia pe care o am la o alta societate la care sunt si angajata este operator calculator.
Mentionez caci firma la care apar precum ca eu am intocmit acel bilant este in reorganizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturi autorizate pe bilant 2009 mariarom mariarom Salut, Am absolvit un curs de contabilitate autorizat si m-am angajat contabil cu studii medii la o firma. Intrebarea mea este : pot semna bilantul la ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2010 theya_05 theya_05 am o societate infiintata in 15 dec.2010.in luna dec.nu am avut nici un salariat,intrucat mi-am inceput efectiv activitatea in luna ianuarie 2011.am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura rusalim rusalim Am o intrebare;m-am contrazis cu cineva pe tema dreptului de semnatura a b.v.si bilantului contabil.Daca am absolvit fac.de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)