avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sigiliu rupt la contorul de energie electrica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sigiliu rupt la contorul de energie electrica

Am si eu nevoie de o explicatie: recunosc ca am facut o prostie:(( lucrez la o gradinita si intr-o zi mi-a cazut curentul. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa chem un electrician. Acesta mi-a verificat panoul din gradinita si mi-a spus ca este o siguranta de la panoul exterior si ca o poate repara, logic a rupt sigiliul. I-am chemat si pe cei de la enel. Cand acestia au venit au zis ca nu pun sigiliul la loc, ca este caz penal, etc... Ce se poate face pentru a rezolva cu sigiliul?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:57, 22 Ianuarie 2014
Sigiliul de la firida nu trebuia rupt.
Electricianul (amator) care v-a rupt sigiliul la firida este ...no comment.
La firida umbla enelul si reface sigurantele.
Daca sunati din prima la enel, nu era nicio problema, veneau si schimbau siguranta fara bani.
Echipa de la enel s-a ofuscat ca nu au luat ei spaga pentru deplasare si banuiesc ca si cand i-ati chemat nu le-ati dat nimic.
Ruperea sigiliului este caz penal. Au completat vreo hartie?
Daca nu, este bine! sunati din nou la interventii si spuneti ca aveti o problema cu sigurantele din firida, probabil sunt arse (va faceti ca nu stiti) ... cand vine echipa le spuneti ce prostie a facut electricianul amator (va scuzati ca dvs. nu ati stiut, nahh..) si ii rugati cumva (ca la noi) sa va puna sigiliul la loc. Sunt oameni si ei, o sa va inteleaga.
Daca au facut hartie, este groasa, trebuie sa stabileasca politia in ce conditii s-a rupt sigiliul si alte situatii neplacute. Bafta si data viitoare, intrebati inainte, nu dupa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept proprietate panou ee madelaine28 madelaine28 Buna ziua! In situatia unui chirias, cine are drept de proprietate asupra panoului de energie electrica? Speta este urmatoarea: contoarul este la intrarea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca sigiliul contorului enel este rupt martinescu martinescu Buna ziua, Anul acesta am schimbat instalatia electrica in apartament, nu si contorul Enel. Azi am avut probleme cu instalatia, am chemat un electrician ... (vezi toată discuția)
Preluare de contract de curent (contor care nu are sigiliu si este neconform) AlinaDana28 AlinaDana28 Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 2 camere, intr-un bloc de 30 de apartamente, bloc care a functionat in trecut ca hotel. Avem mare problema cu ... (vezi toată discuția)