avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ajutor taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ajutor taxa auto

Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am o actiune pt restituirea taxei auto.
La termenul avut am cerut anularea actului administrativ reprezentat de adresa A.F.P (negatia),in loc sa cer desfintarea deciziei de calcul,insa judectoarea m-a corectat si am revenit pt desfintarea deciziei de calcul.
Insa vreau sa va intreb :
1. se cere desfiintarea deciziei de calcul?
2.se poate restitui taxa daca este vorba de autoturism marca Logan ,achizitionat nou,inmatriculat pt prima data in circulatie?
A fost platita taxa in anul 2010 .
Va multumesc.
P.S: Actiunea mi-a fost respinsa.
Cel mai recent răspuns: constantin pricope , utilizator 22:56, 22 Ianuarie 2014
Nu stiu ce sa zic, eu am cerut restituirea sumei platite si dobanda fiscala nu desfiintarea deciziei de calcul. Am avut termen pe 20.01.2014 si s-a amanat pentru 10.02 pentru a cita si Agentia pentru Mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto titi marina titi marina Va salut, cu stima. Gata. M-am hotarat sa cer inapoi banii dati pentru taxa auto. Am platit la AFP suma de 4246 lei in data de 04 dec 2008, pentru inscrierea ... (vezi toată discuția)
Taxa pe poluare alexlau alexlau Buna ziua!!!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Am introdus actiune in instanta pentru anulare act (A.F.P)si restituirea taxei auto achitata.Autoturismul a ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare pt autoturism mioaravlasceanu mioaravlasceanu Am achitat taxa de poluare in octombrie 2008.Acum inteleg ca se poate solicita restituirea ,doar ca nu mai posed autoturismul si nici cartea masinii deoarece ... (vezi toată discuția)