avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu Ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu Ipoteca

Revin cu o inrebare: Parintii mei au o societate, au facut un imprumut si au ipotecat casa, in urma cu 5 luni tata a decedat iar scietatea nu mai functioneaza cum trebuie, mie si mamei im vine foarte greu sa achit rata lunara de 4000 de lei pe luna si nici societatea nu o puteam inchide. Eu sunt bugetar si ma gandeam daca nu pot cumpara imobilul de la mama prin programul prima casa pentru a scapa mai usr cu ratele la banca. Ce credeti ca pot face ca sa nu pierd casa. Va multumesc daca ma ajutati cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 21:49, 23 Ianuarie 2014
Da, puteti cumpara imobilul de la mama prin programul Prima Casa, ca sa sa aveti o rata mai mica. Cel mai bine ar fi sa va indreptati catre un broker cunoscut din orasul dvs. (de preferat unul vechi) ca sa va informeze legat de ce banci accepta tranzactuiile intre rude, deoarece nu toate o fac. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca imobiliara mdutan mdutan Buna ziua, Am un prieten cu o garsoniera pe care banca are constituita ipoteca de rangul I. Vreau sa il ajut cu un imprumut astfel incat sa inchida creditul ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar agud agud Sunt garant ipotecar intr-un contract de credit. Mai exact, fratele meu a luat niste bani din banca, iar eu am girat cu locuinta mea. Mentionez ca in perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut garantat cu gaj auto sau donatie / transfer de proprietate...? Klauss71bc Klauss71bc Buna ziua. Am un credit de nevoi personale si nereusind sa platesc ratele integral, banca tot ma ameninta cu executarea bunurilor personale. Asupra ... (vezi toată discuția)