avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie rezolutii procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie rezolutii procuror

Buna ziua ! In urma cu aprox. 3 ani am apelat dupa tel. mobil pe cineva pe care l-am calomniat , amenintat si i-am adresat injurii . Acesta a facut plangere la politie , am fost audiat , nu am recunoscut nimic. Dosarul a fost trimis la Parchet de unde am primit rezolutie cu NUP . Petentul a contestat aceasta rezolutie la prim-procuror aceasta fiindu-i acceptata astfel dosarul sa intors la sectia de politie unde am fost din nou audiat , mentinand prima declaratie . Politia a propus scoaterea de sub urmarirea penala si amenda administrativa in cuantum de 500 de lei , dosarul a fost inaintat din nou la parchet de unde am primit ordonanta de scoatere de sub urmarirea penala si amenda adm 500 ron . Petentului nu-i convine nici aceasta masura si a contestat ordonanta la judecatorie cerand in plangerea adresata instantei daune morale de 10000 ron si aplicarea unei pedepse privative de libertate. Nu m-am prezentat la primul termen iar la al doilea a fost avocatul care a cerut amanarea cu o saptamana a pronuntarii , in vederea depunerii unor concluzii scrise. Credeti ca are sanse sa-i fie admisa plangerea si dosarul sa fie trimis altei instante spre judecare ( infractiunea de amenintare) ?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2014
alexandrescu_cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandrescu_cristian , utilizator 22:52, 23 Ianuarie 2014
sa speram ca ii va da exceptia de inadmisibilitate si o va trimite inapoi la parchet , poate scap de el ( dupa aia tot se va duce la instanta :"> sa o conteste ) sau poate ii respinge plangerea inaintata , pentru ca e definitiv . oricum saptamana viitoare sau in 2 saptamani aflu sigur rezultatul si o sa il postez aici .
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2014
alexandrescu_cristian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare plangere impotriva ordonantei procurorului de scoatere de sub urmarire penala jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu o problema. La sfarsitul anului trecut am facut o plangere penala impotriva savarsirii infractiunii de fals ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului sindicalistul sindicalistul in ianuarie 2011 am primit o rezolutie de NUP. In luna martie 2012 o persoana a intrat in posesia acestei rezolutii si a formulat plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)