avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Procedura de plata a fondurilor europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Procedura de plata a fondurilor europene

nelamurirea mea(in privinta fondurilor europene) este urmatoarea:cumpararea echipamentelor,utilajelor,etc se face pe bani proprii pentru ca apoi sa ti se deconteze sumele aferente SAU ti se dau bani pentru a le cumpara(desigur pe baza unor pre-contracte,etc)?multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:49, 23 Ianuarie 2014
Se deconteaza DUPA ce ati efectuat achizitia si demonstrati ca ati efectuat-o
De regula se aplica principiul decontarii. Cheltuiala efectuata si apoi primiti banii dupa prezentarea documentelor justificative, dosarului achizitiei, etc.
Incepand cu luna septembrie 2013, modificarea OUG 64/2009 prin OUG Nr.84 din 04.09.2013 permite beneficiarilor privati sa aplice cereri de plata. Mecanismul cererilor de plata puteti sal studiati
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa evladu evladu Implementez un proiect in cadrul POR axa fin. 4, sprijin microintreprinderi. Am avut in proiect achizitie echipamente IT si software in valoare estimata de ... (vezi toată discuția)
Procedura achizitii fonduri europene derick derick Care sunt procedurile de achizitie pentru masura 312. Am voie sa achizitionez echipamente, utilaje numai din UE sau din toata lumea? Trebuie sa fie produse in ... (vezi toată discuția)
Firma lungu nicolae lungu nicolae am mai putin de 35 ani,doesc a infiintez o firma nemai avind pina acum si sa pot beneficia de ajutorul guvernamental pt firme starter.Sotul meu detine 3 ... (vezi toată discuția)