avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces partaj judiciar

buna ziua,
tatal meu este intr-un proces de partaj judiciar. judiciar si nu la notariat pentrru ca unul din cei 7 frati nu a dorit partajul la notariat. tata a vrut sa aibe acte pe ce-i a lui.
Problema este ca acest partaj dureaza din 2012 si unul din nepoti vine si spune
-doar spune - ca a cumparat o parte din pamantul ce-i revine tatalui meu (patru din frati semnand cedarea pamantului tatalui meu, in cadrul acestui proces), dar nu aduce acte si tot cere termene de amanare.
Nici nu va aduce pentru ca stim ca acest lucru nu s-a intamplat.
Intrebarea mea este cat va dura in astfel de conditii (fara documente clare din partea acelui nepot ) acest proces ?
stiu ca in ultima vreme sunt niste limite de timp,adica mai rapid.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: edirne , utilizator 14:30, 23 Ianuarie 2014
un astfel de proces poate ajunge foarte bine in 2015. Pentru un partaj mai eficace si rapid, puteti apela la medierea litigiului. S-ar putea in 2-3 saptamani pune capat conflictului prin convenirea unei imparteli amiabile cu ajutorul mediatorului.
da, va multumesc...a stat dosarul in notariat 5 ani si nu s-a vrut ...Au "furat" pana si actele din notariat...cu ajutorul notarei bineinteles...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea mostenirii imposibila? alfa19 alfa19 Fratele refuza participarea la partajarea succesorala - deoarece nu doreste aceasta partajare. El are casa si teren in aceeasi localitate cu parintii defuncti, ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar intre frati miosa miosa buna ziua, tatal meu face acum prin instanta partaj judiciar dupa bunica dansului respectiv dupa mama dansului impreuna cu cei 3 frati ( acestia nu au vrut ... (vezi toată discuția)
Documente de la primarie edirne edirne buna ziua, Tatal meu este intr-un proces de partaj judiciar. Tranzactia este incheiata partial, o parte din frati cedandu-i tatalui meu partea lor de ... (vezi toată discuția)