avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Modificarea numelui pe cale administrativa - ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Modificarea numelui pe cale administrativa - schimbare acte

Buna ziua,
As dori sa fac o mica schimbare la prenumele meu, din cate am inteles se poate, dar as dori sa-mi spuneti, daca dupa modificarea numelui meu va trebui sa-mi refac si actele (CI, Pasaport etc.)?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:06, 23 Ianuarie 2014
:confused: Daca nu ati modifica toate actele apoi, cum ati putea proba ca va chema asa cum ati schimbat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac daca sunt confundat cu o persoana aflata pe lista interpolului aldeam1 aldeam1 Buna ziua, Pe lista de persoane cautate a interpolului, se afla un tip cu acelasi nume ca al meu si cu acelasi an de nastere. Data nasterii difera, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o întrebare legată de numele de familie. eu m-am ... Katharzis Katharzis Buna ziua, am o întrebare legată de numele de familie. Eu m-am stabilit și căsătorit în Danemarca. Căsătoria E finalizată deja, aici am aplicat pentru ... (vezi toată discuția)
Eiberare acte in urma procedurii de schimbare a numelui pe cale administrativa oliviaenachescu oliviaenachescu Buna ziua , Doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu refacerea/eliberarea noilor acte de identitate in urma procedurii de schimbare a numelui pe ... (vezi toată discuția)