avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Buna seara.Am o mare nelamurire. Ieri 22 iamuarie mi-am dat demisia fara preaviz, din cauza nerespectarii comtractului de catre angajator. Am fost chemat sa schimb demisia in demisie cu preaviz. Acum sint in preaxiz, in concediu fara plata si concediu de ogihna pina pe 31 ianuarie. zilele de concediu neefectuate anul trecut completeaza zilele din 22 pina la 31.cu promisiunea ca la lichidare voi primii banii pe concediu si salariul si toate acestea pentru a nu plati firma amenzi. Se poate suprapune demisia, concediul de odihna si concediul fara plata ? Ma doare capul. X-( #-o
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator
C.i.m. inceteaza pirn demisie la data incetarii preavizului , daca este vorba despre o demisie cu preaviz.
dar societatea nu a inregistrat pe data de 16.01 cererea mea de demisie cu preaviz.
mi s-a raspuns ca pana termin eu preavizul au ei timp sa o inregistreze. eu de maine nu vreau sa mai merg la service ptr a-mi onora preavizul.
Daca nu exista dova aca ati depus demisia , nu vad cum se poate inceta raportul de munca, decat prin desfacere disciplinara - in cazul in care nu mai mergeti la munca.
dar daca pe perioada preavizului am 2 zile CFS mi se lungeste perioada de preaviz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia si concediul restant cipoaca cipoaca Buna ziua Am urmatoarea problema> Vreau sa-mi depun demisia de la locul de munca (bugetar). As mai avea din concediul de anul trecut de luat 7 zile restante ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata si demisie simultan? irinuxa irinuxa buna seara.Lucrez de 6 luni,deci asta e toata vechimea mea...am gasit un post mai bun si la care nu mai fac naveta(acum fac 120 km zilnic fara decontare),insa ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)