avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot sa fac cerere la CEDO?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot sa fac cerere la CEDO?

Am avut un proces in care s-a dat neinceperea urmaririi penale celui presupus vinovat.Decizia e definitiva.
Mai am un proces in care sunt parte civila si care o sa mai dureze. Dar cele doua procese sunt cumva legate intre ele.E vorba de un caz in care cineva a murit si nimeni nu isi asuma vina
Pot sa fac cerere la Cedo pentru primul proces terminat sau ar trebui sa astept sa se termine si cel civil?In procesul civil sigur mai dureaza si nu stiu termenul in care pot sa mai scriu cererea si sa o trimit. Ma poate ajuta cineva?Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:27, 24 Ianuarie 2014
Faceti plangerea acum daca s-a terminat procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri accident auto adibaiacos2003 adibaiacos2003 in anul 2007 urmare unui accident auto, in care conducator auto era o un cetatean care a si decedat , mi-a murit sotia. De atunci, politia autostrazii a ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios sim_theo sim_theo In urma cu 3 ani am inaintat o plangere disciplinara ,catre superiorii unui politist care a facut un abuz impotriva mea. S-au luat masuri disciplinare ... (vezi toată discuția)
Art 278 c penal liliana szilagy liliana szilagy am o neclaritate: daca o persoana a facut o reclamatie impotriva unei persoane in temeiul art 215 ind 1 (inselaciunea), procurorul a emis o ordonanta de ... (vezi toată discuția)