avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am o mare problema cu executor bancar
Discuție deschisă în Executare silită

am o mare problema cu executor bancar

am avut un overdraft iar dupa ce soc. la care lucram nu a mai lucrat cu bancpostul am ramas cu o datorie de 2700 lei, imediat am achitat suna de 2000 lei si mai aveam de dat 700, am intarziat vreo 5 luni de zile iar in octombrie am achitat in totalitate vreo 900 +dobanda stansa, acum 4 zile am fost sunat de o alta banca la care am credit ca un executor bancar negoiescu adelina, mi-a pus oprire pe toate conturile mele de la toate bancile pana la recuperarea unei sume de 2800 lei cum ca ar reprezenta datoria de overdraft. toate bancile m-au anuntat ca nu pot sa imi mai ridic salariu nu pot sa imi mai platesc ratele la celelalte banci pana nu strang in cont fiecare banca suna de 2800 lei. nu stiu ce sa fac acum nu pot sa imi iau salariu, din ce traiesc?, nu mai spun ca am incercat sa contactez executorul bancar dar nu raspunde la nici un nr. afisat in adresa primita de banci. m-am dus la bancpost mi s-a comunicat ca nu au ce face deocamdata ca executorul este plecat din tara in concendiu 2 saptamani, ce fac pana atunci?
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 11:08, 13 Aprilie 2009
Mergeti la banca si le explicati ca poprirea pe veniturile salariale nu se poate face decat in cuantum de maxim 1/3 din acestea. Sunt obligati ca restul salariului sa vi-l elibereze. In explicatia platii banuiesc ca apare clar plata venituri salariale, deci ei stiu despre ce este vorba. Trebuie sa va elibereze acei bani.
nu , nu apare nici unde salariul meu, iar banca unde am cardul de salariu a spus ca nu o intereseaza, si ca toti bani pe care ii am in cont si care o sa mai intre o sa se duca toti in contul executorului bancar
terry511 a scris:

nu , nu apare nici unde salariul meu, iar banca unde am cardul de salariu a spus ca nu o intereseaza, si ca toti bani pe care ii am in cont si care o sa mai intre o sa se duca toti in contul executorului bancar


Faceti adresa scrisa catre banca si comunicati-le ce v-am spus mai sus. Sunt obligati sa dea curs solicitarii dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft TeoDora72 TeoDora72 In 2004 am primit (de la serviciu) un card de debit cu optiune de overdraft (900 RON). In 2005 am folosit integral acel overdraft; presupun ca overdraftul se ... (vezi toată discuția)
Problema card salariu ChelYe ChelYe Buna ziua , problema e in felul urmator : -acum un an avand cardul de salariu la BancPost , am scos salariu de 1700 lei in ziua de 31 Mai , luna ... (vezi toată discuția)
Executare silita ghici ghici Buna ziua! am o oprire pe salar de 1/3 acum am primit de la o alta banca o oprire .Acestia din urma au trimis la institutia la care lucrez hotarare ... (vezi toată discuția)