avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata Radet dupa debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata Radet dupa debransare

Buna ziua. In urma cu un an m am debransat singur de la radet dupa ce asociatia de proprietari mi a spus ca nu se poate acest lucru si ca ei nu ma ajuta. Pana luna aceasta am platit suna de 40 de lei pentru tevile care trec prin casa si pentru cele de le hol. De luna aceasta am observant ca suma a ajuns la 90 de lei. Eu sunt bransat la gaz de peste un an. Doresc sa stiu ce este de facut in situatia de fata. As dori sa fac o sesizare asociatiei de proprietari prin care sa semnez ca nu mai platesc intretinerea pentru radet si as dori sa contactez un avocat pentru o eventuala judecata cu asociatia. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 13:47, 24 Ianuarie 2014
Daca are de plata sume de 40-90 lei pentru incazire, inseamna ca asociatia stie de modificare,ca a fost de acord in mod tacit cu situatia. Gaze consuma separat.
Buna ziua. In urma cu un an m am debransat singur de la radet dupa ce asociatia de proprietari mi a spus ca nu se poate acest lucru si ca ei nu ma ajuta.

Eu sunt bransat la gaz de peste un an.

Despre ce vorbim?
DEBRANSAT DE LA CALDURA DAR BRANSAT LA GAZ!!!!!!!
@johnpescar aveti idee despre asociatiile de proprietari sau doar va platiti cotele si va dati cu presupusul, daca nu stiti nu mai incurcati, va rog frumos!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie popa29 popa29 Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament care face parte dintr-o asociatie de proprietari formata din trei scari.La scara B, unde locuiesc si eu , exista ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia de propietari ContSters306376 ContSters306376 Buna ziua Am un apartament cu 2 camere sunt debransata de la caldura din 2002 cu acordul asociatiei de propietari si al vecinilor.La vremea respectiva nu ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)