avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Model cerere catre unitate conform OUG 111/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Model cerere catre unitate conform OUG 111/2010

buna ziua!ma puteti ajuta cu un model de cerere pt concediu crestere copil adresata angajatorului,conform OUG 111/2010?am nevoie pt sotul meu care beneficiaza de o luna de concediu crestere copil si trebuie sa intocmeasca dosarul pt indemnizatie.multumesc
Cel mai recent răspuns: olariuoana , utilizator 16:13, 25 Ianuarie 2014
Nu exista un model tip in acest sens. Se formuleaza o cerere in care faceti referire la articolul din legislatie referitor la acordarea concediului crestere copil.


Domnlule Director/Administrator

Subsemnatul ...................................... , angajat la ............................................ , in functia de ............................................................... va rog sa-mi aprobati cererea pentru acordarea concediului pentru cresterea copilului si, totodata, sa dispuneti suspendarea contractului individual de munca, in temeiul art.25 alin.1 din OUG nr.111/2010 si art.51 alin.1 lit a C.mun., incepand cu data de ....... . pana la data de .....

Data
Semnatura

Cererea trebuie insotita de certificatul de nastere al copilului, in copie.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere concediu crestere copil MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Exista un model anume pentru a face cererea de suspendare a contractului individual de munca pentru a intra in CCC? Trebuie sa se menționeze ... (vezi toată discuția)
Cerere încetare activitate takytaky1 takytaky1 Bună seara!as dori un model de cerere pentru a putea duce la fabrica unde lucrez, dosarul pt indemnizație de creștere copil.mi sa spus că trebuie să ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata dupa cic de 1 an: ce articol? smeagull smeagull Buna ziua, [u]Situatia:[/u] Conform oug 111/2010, art. 6, persoanele care au ales varianta de cic de 1 an, pot beneficia in continuare, pana la 2 ani ai ... (vezi toată discuția)