avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere încetare activitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere încetare activitate

Bună seara!as dori un model de cerere pentru a putea duce la fabrica unde lucrez, dosarul pt indemnizație de creștere copil.mi sa spus că trebuie să formulez o cerere.dar nu știu cum.va rog și va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: takytaky1 , utilizator 18:30, 27 Martie 2018
Cerere pentru ce ? ..... Cerere de acordare a concediului pentru cresterea copilului ,cererea de incetare a contractului de munca etc.
Trebuie sa depun dosarul la fabrica (termin concediu medical luat după ce am născut)și mi sa spus că trebuie să anexez o cere la dosar sa pot lua indemnizația.
Domnule/ Doamna Director, Administrator

Subsemnata ................ , angajata la ............. , in functia de ....... va rog sa-mi aprobati cererea de acordare a concediului pentru cresterea copilului, potrivit art.2 alin.1 din OUG 111/2010 , incepand cu data de .... pana la data de .....
Anexez certificatul de nastere al copilului, in copie.

Data
Semnatura
Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere concediu crestere copil MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Exista un model anume pentru a face cererea de suspendare a contractului individual de munca pentru a intra in CCC? Trebuie sa se menționeze ... (vezi toată discuția)
Cerere si decizie suspendare contract suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca se poate un model de cerere pe care o face salariata cand intra in CCC si un model de decizie facuta de angajator pentru suspendare contract (vezi toată discuția)
Model cerere catre unitate conform oug 111/2010 olariuoana olariuoana buna ziua!ma puteti ajuta cu un model de cerere pt concediu crestere copil adresata angajatorului,conform OUG 111/2010?am nevoie pt sotul meu care beneficiaza ... (vezi toată discuția)