avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum aflu daca o casa este nationalizata?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum aflu daca o casa este nationalizata?

Buna ziua. As dori sa schimb un apartament in oradea cu o casa in centrul orasului tot in oradea si as vrea sa aflu daca e nationalizata sau nu, pentru ca nu vreau sa raman in strada. Cum pot afla unde sa ma interesez? Nu am m-ai facut asa ceva si nu stiu procedurile. Vreau sa aflu pentru ca proprietarul e prea hotarat. :frantic: Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
butadrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 12:58, 24 Ianuarie 2014
Solicitati/platiti la OCPI un extras CF pentru informare:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cine figureaza ca proprietar al unui apartament? allyalina allyalina va rog mult daca poate cineva sa ma indrume unde ma pot adresa daca vreau sa aflu cine e proprietarul unui apartament pe care l a detinut tatal meu inainte de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui imobil fara proprietar SzaboGreta SzaboGreta Buna ziua! As vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac sau la cine sa apelez in cazul in care am vazut un imobil si este fara proprietar? Are cateva geamuri ... (vezi toată discuția)
Teren care nu a fost nationalizat ContSters295489 ContSters295489 Cum putem afla daca un teren a fpst nationalizat? (vezi toată discuția)