avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie proprie raspundere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie proprie raspundere

Buna ziua.Am in fata o declaratie data in fata consiliului local x in care scrie;subsemnatul y cu domiciliu si date personale,in cunostinta de prevederile art 292 cp declara ca a primit o suma de bani de la z suma ce reprezinta valoarea unui teren pe care il vinde inbaza unei adeverinte conform legii 1/2000.Urmeaza datele personale ale martorilor trei la numar,semnatura si data-13-05-2004.Mentionez ca la acea data nu se eliberase titlu de proprietate iar persoana y nu era titular ci mostenitor.Intrebari;1 este acest act legal ? 2 daca da acum mai este valabil?[nu s-a facut nici un demers pana acum] Si foarte important tinand cont ca acest act nu a trecut pe la notar se poate ridica titlu de proprietate cu acesta?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cmnop , utilizator 17:07, 24 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei pentru a se constata dreptul dumneavoastra de proprietate.
Multumesc pentru raspuns dar ma intereseaza daca aceasta declaratie mai poate atrage raspunderea penala ,fiind atat de veche din 2004.Are termen de prescriptie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate ataca urmatorul contract si daca da cum? lilicrin lilicrin [b]Se poate ataca urmatorul contract si daca da cum?[/b] contract de imprumut subsemnatul x ..., in calitate de creditor, denumit in continuare astfel ... (vezi toată discuția)
Revocare renuntare drept de mostenire christinne2000 christinne2000 Am o problema mai complicata, si va rog mult daca puteti sa ma ajutati... In 10/05/07 s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru mostenirea unei ... (vezi toată discuția)
Obligatiile beneficiaruluii in contractul de antrepriza? care este termenul de prescriptie? toribogdi toribogdi am si eu o situatie atipica si dificila : X in calitate de antreprenor general incheie cu Y in calitate de beneficiar un contract de executie lucrari ptr ... (vezi toată discuția)