avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea 263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea 263/2010

Buna ziua,
Se poate iesi la pensie conform legii 263/2010, in sensul ca acei ani petrecuti in serviciu avand incadrarea in conditii deosebite de munca sa se transforme in 3 luni de varsta pt fiecare an lucrat in conditii deosebite? Am observat ca normele metodologice sun publicate in MO inca din 2011...cand au de gand sa aplice aceasta lege?
Cel mai recent răspuns: morys , utilizator 20:29, 24 Ianuarie 2014
multumesc frumos si imi cer scuze pt insistenta
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie grupa a ii-a. Dragos_Scarlat Dragos_Scarlat Buna ziua, am incercat sa gasesc articole pe internet cu privire la pensionarea cu ajutorul grupei a ll-a la limita de varsta insa doar pe acest forum consider ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare procesomanul procesomanul Buna ziua, Mi s-a emis trei decizii de pensionare in functie de documentele depuse la dosar, referitor la grupele de munca astfel: decizia 1 avem: grupa l ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare grupa 1,2 manolachecorina manolachecorina Ma numesc Pirciu Constantin, nascut in 01.03.1958. Am vechime in munca 39 de ani fara stagiul militar. In anii acestia am lucrat in grupa 2 si grupa 1 astfel: ... (vezi toată discuția)