avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli deductibile din venituri - ajutor public ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli deductibile din venituri - ajutor public judiciar

Buna ziua!
Ce cheltuieli se deduc din venituri? Cu alte cuvinte, ce dovezi trebuie sa aduc cu privire la cheltuielile facute de familie pentru a demonstra ca ne incadram in situatiile prevazute de lege pentru obtinerea ajutorului public judiciar?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
Liza14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liza14 , utilizator 19:48, 25 Ianuarie 2014
Orice cheltuieli necesare, ex: plata intretinere, utilitati, rate bancare, ingrijire sanatate, etc.
Telefonul si internetul fac parte din aceste cheltuieli?
Exista contracte ptr aceste utilitati, contracte care trebuie onorate. Asadar, aceste cheltuieli se iau in considerare.
Multumesc. Asa gandesc si eu, dar presupun ca depinde de judecator. In cazul in care scad tot ceea ce am pe contracte raman cu vreo 300 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata credit imobiliar deductibila la pfa? bluesky_c3 bluesky_c3 Pot sa-mi deduc rata, sau o parte din rata la apartament, la PFA? In contractul de comodat dintre mine PF si mine PFA am specificat o camera in suprafata de ... (vezi toată discuția)
Incheiere neclara si neluarea in considerare a art 9 din oug 51/2008 tnkgott tnkgott Buna ziua. Am formulat o cerere de ajutor public judiciar intr-un porces de partaj. Instanta a admis in parte cererea, dar din motivare nu inteleg ce si cum a ... (vezi toată discuția)
Deduceri eligibile pfa Gabrista Gabrista Buna ziua! Am cateva intrebari legate de formalitatile financiare. Sunt din luna iulie PFA cu codul 7112 – activitati de inginerie si consultanta. ... (vezi toată discuția)