avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la mostenire

bunicul meu a decedat acum 14 ani si in urma cu un an am aflat ca este mostenitorul unui teren pe care in prezent este o alta constructie.in arhiva figureaza ca unic mostenitor bunicul meu,insa reimproprietarirea nu a fost niciodata facuta.cum putem proceda?
Cel mai recent răspuns: ContSters86365 , utilizator 14:16, 13 Aprilie 2009
Ar trebui sa va interesati la primarie si sa vedeti cine a fost reimproprietarit . Ati facut vreodata cerere in baza legii nr.18 cu modificarile ulterioare?
nu a fost nimeni reimproprietarit si nu am facut niciodata nici o cerere.cum se procedeaza?noi avem doar actele de la arhiva in care figureza ca proprietar bunicul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire... v51 v51 Buna Seara! As dori sa intreb pe forum o situatie legata de mostenire...Bunica mea din pertea mamei decedata in 1992,a ramas dupa urma ei si nedezbatuta ... (vezi toată discuția)
Vanzare de teren extravilan cmarian90 cmarian90 buna ziua, vreau sa ma ajuta-ti cu cateva sfaturi in legatura cu vanzarea unui teren extravilan. Sora tatalui meu vrea sa vanda pamantul bunicului meu ( ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit, dat in arenda si impozitele aferente. DiMtopia DiMtopia Bunicul sotiei mele are un teren agricol in zona Glodeanu Silistea. Dansul a murit in 2002 si nu s-a facut succesiune. De atunci au decedat sotia acestuia si ... (vezi toată discuția)