avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot face cadastrul cu chitante de mana?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot face cadastrul cu chitante de mana?

Buna ziua! pot face cadastrul daca am chitante de mana? terenul aferent este compus din 4 parcele, 2 dintre ele sunt cumparate cu acte de vanzare- cumparare, toate parcelele sunt cumparate in perioada 1993 - 1994 si s am platit impozitul aferent la Primarie iar cei de la care le-am cumparat s-au scazut de la primarie cu acestea
ce solutii exista si care ar fi etapele de realizare a acestora?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:53, 24 Ianuarie 2014
Dacă nu aveti acte autentice trebuie sa obțineti hotărâri judecatoresti căreia loc de act de vânzare cumparare apoi sa faceți cadastru si sa intabulati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie teren morariu1957 morariu1957 In anul 2006 am cumparat o parcela de pamint arabil in suprafata de 1000 m in intravilanul localitatii in baza unei chitante de mina cu martori ,nu am putut cu ... (vezi toată discuția)
Acelasi autor a vandut de doua ori un imobil zaineadumitra zaineadumitra Am cumparat un imobil (teren intravilan) in anul 2006 si in anul urmator m-am trezit cu citatie de la al doilea proprietar care cumparase in 1994. Acelas autor ... (vezi toată discuția)
Cum se fac intabularile ? rolex rolex 3 persoane titulari ai unei suprafete de 2 ha au vandut cu chitanta la primarie in anul 1993 in baza adeverintei de punere in posesie unei persoane B aceasta ... (vezi toată discuția)