avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legea invatamantului - sanctiuni disciplinare pentru ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legea invatamantului - sanctiuni disciplinare pentru elevi

Ce lege permite profesorilor sa scada nota atat la curs, cat si la purtare pentru aceeasi fapta?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
adry., utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:09, 13 Septembrie 2014
adry. a scris:

Stimata doamna, asa va educati dumneavoastra copiii? Ii si bateti si le luati si cea mai draga jucarie? Atunci...ce pretentie sa mai avem la profesori...

Respectul pentru profesor nu este capitolul forte al majoritatii, dar nu moare nimeni. Sigur, moare bunul-simt, dar ce conteaza!

Nu avea cum sa fie notat cu 3 pentru neatentie, daca nu se verifica neatentia. Daca a raspuns tampenii la intrebarea profesorului, banuiesc ca merita un 10. Unii dintre noi stiu cum decurg lucrurile intr-o sala de clasa.

Nota la purtare s-a scazut pentru orice altceva, dar pentru neatentie nu. Mai incercati...

Se pare ca dumneavoastra faceti parte din categoria celor care merg pe premiza "Sunt adult, inseamna ca detin puterea absoluta!" Premiza pe care merg majoritatea si este una totala gresita. Va transmit salutari cu scuzele de rigoare!

Stiti vorba aceea: "Nimic nu e ceea ce pare", nici macar bufnitele. Sper ca ati vizionat "Twin Peaks"...

Aaa, si inca ceva: am un feeling cum ca ati fi chiar beneficiarul pedepselor.
Ultima modificare: Joi, 24 Aprilie 2014
elena138, utilizator
Eu am un PRESENTIMENT, si nu un feeling, ca va considerati mult mai superioara decat sunteti!!!
V-am citit istoricul postarilor. Nu e singurul copil cu care aveti probleme, deci nu e cazul sa-mi spuneti mie cum sunt. Sunt adult, imi rezolv problemele, nu caut vinovati pentru greselile mele. Eventual cer scuze cand gresesc si nu insult pe nimeni cand nu-mi da dreptate daca n-am. Educatia este o problema emotionala si cognitiva in acelasi timp.
Exista corelatie intre fapta si sanctiune, chiar daca dv. vi se pare altfel.

Nu despre problemele sau realizarile mele discutamm aici, ci despre ale dv., care raman tot probleme. Cu incrancenare impotriva profesorilor nu rezolvati nimic, doar va adanciti angoasa. Cu putin respect si dorinta de a intelege de ce s-a ajuns la asemenea sanctiuni, puteti repara ce mai e de reparat. Asta daca va pasa intr-adevar, nu din orgoliu ranit.

Uuuuuu, ce m-am speriat! Nu stiti nimic despre mine sau copilul meu, dar aveti tupeul sa ne judecati! Cine v-a facut "moderator"? Nici macar ideea intrebarii mele nu ati inteles-o, dar tot cu nasul pe sus stati...Nu aveti altceva mai bun de facut, oare?
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2014
adry., utilizator
Ba da, am o multime de lucruri de facut, intre ele nefiind si aprecierile altor persoane. Moderator m-au facut administratorii, considerand ca sunt un cunoscator al domeniului. Daca nu va place ce cititi, nu inseamna ca trebuie sa va fac pe plac numai sa nu va suparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)
Nota purtare elev. paulionstoica paulionstoica Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment? (vezi toată discuția)
Amenințarea cu scăderea notei la purtare. e mai important prestigiul liceului decât viața unui elev? ContSters444155 ContSters444155 Buna ziua, am si eu o intrebare destul de importanta avand in vedere faptul ca ne aflam in anul 2017 si traim intr-o tara care face parte din Uniunea ... (vezi toată discuția)