avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa ne despartim !
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa ne despartim !

Eu si prietenul meu avem un copil impreuna , si el a decis despartirea noastra , vrea sa imi i-a copilul , are vreo sansa ? Sau nu trebe sa ma tem ? Multumesc...
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:43, 26 Ianuarie 2014
Martori sunt parinti lui si nu cred ca o sa fie de partea mea ..
Certificat nu mi-am scos ..
Adevarul e ca dupa ce a dar el in mine eu am ripostat ...
Faptul ca ati ripostat dupa ce v-a agresat nu conteaza daca nu v-ati luat la bataie insa chiar si asa el a lovit primul.
Sfatul dv pentru mine care este ?
Adica o sa se schimbe , sau din moment ce m-a lovit o sa mai urmeze.
Ce ar trebui sa fac?
Dvs. trebuie sa stiti cel mai bine deoarece il cunoasteti cel mai bine.
Pentru copil ar fi bine sa fie langa ambii parinti daca se poate.
Nici sa deschideti proces si sa renuntati ulterior nu e bine.
Va ganditi bine si faceti cum credeti.
Mai incerc un timp daca merge , merge daca nu asta este .
Multumesc pentru sfaturi !

Alte discuții în legătură

Actiune de divort cu un minor allina81 allina81 Buna ziua tuturor.Va deranjez si eu cu un subiect ,si anume :divort in care e implicat si un copil de 4 anisori.Incerc sa explic cat mai pe scurt ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori alinaio alinaio va rog sa imi spuneti ce sanse am sa castig custodia copilului in cazul in care copilul e la el de un an de zile timp in care eu l am vazut am vb aproape ... (vezi toată discuția)
Cum pot demonstra ca pot primi custodia copilului ! louisdayana louisdayana Buna ziua ! Sunt casatorit de vreo sase ani si am un copilash de trei anishori ! Din nefericire situatia nu mai merge ,,,nu mai vrea sotia ,,, simte ca eu ... (vezi toată discuția)