avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract separat cu firma de salubrizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract separat cu firma de salubrizare

La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la intretinere deoarece are contract cu REBU . Doresc daca se poate sa stiu daca e legal si daca nu mai trebuie sa plateasca contributia de la intretinere legata de salubrizare.
O zi cat mai buna .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:08, 13 Martie 2014
Iata ca incet incet ne lamurim.
Eu avand sediul social al SRL-ului meu in apartament, asa cum spunea dl. Grecu am fost nevoit sa merg la notar cu sotia si sa inchei un act prin care sotia era de acord cu cedarea unei camere ca sediu social... Dar eu nu am avut pretentia, nu am prevazut nicaieri ca SRL-ul sa platesca proprietarului apartamentului cheltuielile de intretinere, chirie sau alte asemenea sume.
Observati diferenta? Adica al dumneavoastra nu e asa ca la mine sau la dl. Grecu, ci este exact invers. Eu, proprietar al apartamentului, persoana fizica, platesc toate cheltuielile de intretinere ale apartamentului atat la asociatie cat si la orice alt furnizor (en. electrica, gaz, telefon, cablu, en. termica...). In acest fel eu nu am avut cum sa-mi introduc pe cheltuielile SRL-ului nici o cheltuiala amintite mai inainte.
La dumneavoastra inteleg ca este exact invers, adica Intreprinderea individuala va suporta cheltuielile cu alcel apartament. In plus ati deschis acolo un punct de lucru si nu sediu social si asta este inca o diferenta fata de noi, cei cu sediu social in apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestarii servicii ANGHELTUDORITA ANGHELTUDORITA ASOCIATIA DE PROPIETARII ESTE OBLIGATA SA INCHEIE CONTRACT CU FIRMA DE SALUBRITATE,SAU SE INCHEIE CONTRACT INDIVIDUAL CU FIECARE PROPIETAR ? (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)
Contract de salubrizare vladir vladir sunt proprietarul unuiapartament, la parterul unui bloc, in care se afla si sediul social al societatii pe care o administrez, precum si spatiul comercial al ... (vezi toată discuția)