avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Beneficiez de amnistie ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Beneficiez de amnistie ?

Buna ziua... mam eliberat in 2006 acum m-a prins cu tingari si am prejiticiu de 1000 euro. beneficiez de amistie care se da? datim raspusu va rog
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:50, 29 Ianuarie 2014
m-am eliberat in 2006 in luna Agust si am facut o fapta in 2013 mai sunt recitivist ?
bineinteles ca esti!doar daca fapta din 2006 ai comi-o in perioada in care erai minor
depinde daca ai facut reabilitarea dar dupa cum ai pus intrebarea sigur nu ai facut-o si probabil ca nici nu s-a implinit termenul . depinde ce condamnare ai avut atunci cant te-ai liberat in 2006 si la ce data se implinea executarea exectiva a pedepsei .
eu unul nu cred ca va fi nici o gratiere decat doar daca au mare interes sa scape cineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere!!! Radhika Radhika Buna ziua! Uitati ce am gasit pe un site este adevarat Marea amnistie In pararel cu intrarea NOULUI COD in vigoare, saptamana viitoare Parlamentul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor !!!!! energie energie am nevoie de ajutorul vostru ....ma numesc ana si nu stiu ce sa fac. asta e povestea mea. cand aveam 17 ani adica in oct anul trecut am comis o infractiune ... (vezi toată discuția)
Amnistie si gratiere Gabriela Mihai Gabriela Mihai :offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ... (vezi toată discuția)