avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Autenticitate inscrisuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Autenticitate inscrisuri

Ma astept ca in curand sa trebuiasca sa ma prezint la termen... si am banuiala ca partea intimata intentioneaza sa depuna inscrisuri neautentice.
Ma refer exact ca intentioneaza sa se prevaleze despre declaratii ale unor persoane de cetatenie straina, care nu vor veni niciodata sa depuna marturie la proces.
Insa eu cunoscand faptele, iar intimata va aduce inscrisurile respective in sprijinul povestii sale, cel mai probabil falsuri.
Cum pot sa prezint instantei ca respectivele inscrisuri sunt neautentice, deoarece continutul lor nu este in acord cu realitatea?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 13:16, 26 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Intimata nu poate depune decat inscrisuri care sa fie autentificate notarial daca persoanele respective nu pot depune marturie.
Orice alte inscrisuri nu sunt luate in consideratie daca sunt contestate ca fiind false.
Va puteti, daca este cazul, sa va inscrieti in fals.
Nu stiu exact ce inseamna daca `persoanele respective nu pot depune marturie`.
Desigur, probabil de jure nu ii impiedica nimeni sa depuna marturie. Insa eu sunt convins ca de facto nu o sa se deplaseze dintr-o tara in alta doar sa depuna marturie la o instanta... pentru o chestiune relativ minora, cetateni straini fiind, cu functii importante si prin urmare ocupati. Este vorba practic de mailuri pretins trimise de persoanele respective intimatei.
O sa citesc despre ce presupune inscrierea in fals...
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2014
aidu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsuri in inscrisuri oficiale Lavinia Mustata Lavinia Mustata In cadrul unui proces de partaj, partea adversa a depus la dosar doua \"extrase bancare\" cu semnatura si stampila bancii fara a se vedea cine este ... (vezi toată discuția)
Ce pot face împotriva procurorului, procurorului șef și judecătorului ... eloise923 eloise923 Ce pot face împotriva procurorului, procurorului șef și judecătorului de cameră preliminară care au dispus nelegal clasarea, respectiv a validat clasarea ... (vezi toată discuția)
Plangere penala declaratie falsa ulises10 ulises10 inainte de terminarea procesului civil, partea reclamanta poate depune o plangere penala (insotita de probe) impotriva partii parate, pentru faptul ca in ... (vezi toată discuția)