avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contractului de munca

Din greseala am luat acasa o fisa de evaluare. Se poate desface contractual de munca din acest motiv? Am incalcat vreo lege? Pot fi pedepsita penal pentru acest lucru? Cum poate sa ma pedepseasca angatorul pentru acest fapt?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 13 Februarie 2014
Nu cred ca este cazul sa va faceti atatea griji. Angajatorul va poate da cel mult un avertisment. Declarati ca ati vrut sa lucrati peste program acasa.;);)
Depinde si de ce este prevazut in reg.intern cu privire daca este considerata sau nu abatere disciplinar fapta savarsita de dvs.

Penal, ati putea fi acuzata, probabil de furt.
Multumesc pentru raspuns. Mentionez ca este vorba de o evaluare de performanta personala, fara stampile sau datele firmei. Aceasta a fost efectuata de seful direct. Si in acest caz pot fi pedepsita penal pentru furt?
Nu cred ca puteti fi acuzata de asa ceva, mai ales ca este vorba despre fisa de evaluare a dvs.
Am contractul suspendat din aceasta cauza pe o perioada de 10 zile. Nu vor sa-mi primeasca fisa de evaluare inapoi. Ce pot face in acest caz?
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2014
Popescu_Ioana2014, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog putin ajutor demisie, cim mihai_mol mihai_mol Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor din partea Dvs. Am o problema (de fapt nu e problema mea ci a logodnicei mele), ea s-a angajat vara asta la o firma, zice ... (vezi toată discuția)
Plangere penala, prealabila ?! marinelapolescu marinelapolescu Buna, Unul din agentii firmei, a incasat bani de la clienti, a adus chitantele, insa banii nu i-a predat, si i-a retinut lui, si apoi a plecat, iar acum nu ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca ContSters138482 ContSters138482 Buna ziua. Am si eu o intrebare. In urma cu o luna am ramas fara loc de munca fara motiv, fapt care m-a facut sa depun o sesizare la ITM, specificand ca ... (vezi toată discuția)