avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare sold
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare sold

Revin cu o intrebare: soldul de 100 lei din marfa ramasa de anul trecut cum va fi inregistrat anul acesta?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:30, 26 Ianuarie 2014
Va rog sa cititi cele doua raspunsuri primite la postarea precedenta care cuprindea si aceasta intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic de gestiune melisa28 melisa28 Buna ziua. In raportul de gestiune zilnic se trece la inceput de an si soldul ramas din anii precedenti? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Completare registru jurnal de incasari si plati GabiDeva GabiDeva Buna ziua, Sunt PFA, in sistem real, si v-as ruga sa-mi spuneti cum completez Regisrtrul Jurnal de incasari si plati. Anul trecut am ramas, in urma ... (vezi toată discuția)
Incasat in plus pe chitanta Mariralu Mariralu Buna ziua, La reglarea unei fise a unui client am observat ca : - desi s-a facut chitanta pe suma de 1200 lei , in casa s-a inregistrat , din ... (vezi toată discuția)