avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare/reincadrare dupa o hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare/reincadrare dupa o hotarare judecatoreasca

Buna seara,
Am un angajat care a fost dat afara pe reorganizare si desfiintare de post care a castigat in istanta.
Cum il reincadrez daca nu mai am postul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 27 Ianuarie 2014
Va trebui reinfiintat postul sau sa va acorda un post echivalent celui desfiintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare salariat concediat - concediere colectiva mihialescu mioara mihialescu mioara Daca un salariat a fost concediat prin concediere colectiva, iar in urma hotararii judecatoresti executorie de drept si ramasa definitiva in urma respingerii ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere si ingrijire copil - post desfiintat- reincadrare pe acelasi post cu alta denumire madyyy13 madyyy13 Buna dimineata, Am depus cererea de revenire din CIC , optand pt 2 ani, a .i. Sa ma intorc la 1 an 11 luni. Nu doresc Sa beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala lilid lilid Buna ziua, Daca in luna iunie a acestuia an am avut o concediere individuala (desfiintare de post) pot sa reangajez aceeasi persoana pe acelasi post, in ... (vezi toată discuția)