avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrare salariat concediat - concediere colectiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrare salariat concediat - concediere colectiva

Daca un salariat a fost concediat prin concediere colectiva, iar in urma hotararii judecatoresti executorie de drept si ramasa definitiva in urma respingerii apelului, societatea este obligata sa-l reincadreze pe postul detinut anterior cu plata drepturilor care i s-ar fi cuvenit pentru acesta perioada, dar postul a fost desfiintat la data concedierii in urma programului de regorganizare al societatii, pe ce post il poate reincadra?. Postul sau a fost desfiintat prin programul de reorganizare aprobat si depus la ITM.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 10 Octombrie 2016
Reintegrarea se face pe postul detinut anterior concedierii. In situatia in care nu se mai poate reinfiinta , consider ca se poate reintegra pe un psot echivalent aceluia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se incadreaza un salariat pe un post desfiintat? larisarazvan larisarazvan Un salariat a castigat in instanta iar aceasta a dispus reincadrarea salariatului pe postul avut anterior si plata drepturilor salariale pana la reincadrarea ... (vezi toată discuția)
Post temporar reinfiintat alinedelea alinedelea Exista in practica instantelor acceptata ca legala expresia [i]Reinfiintarea temporara a unui post numai pentru punerea in executare a hotararii ... (vezi toată discuția)
Reintegrare fictivă ratonu ratat ratonu ratat Ziua buna! După ce am fost concediat abuziv, angajatorul a desființat postul și, deși instanța a decis să fiu reintegrat, acesta nu a între4prins nici ... (vezi toată discuția)