avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie exclusiva

Buna Ziua,
am un copil de 5 ani, in urma divortului am primit custodie exclusive, tatal fiind consummator de droguri si foarte violent, intrebarea mea este, daca se intampla ceva cu mine, copilul revine tatalui sau o pot trece de exemplu pe mama mea pentru custodie. Tin sa mentionez ca tatalui I sa stabili o pensie alimentara de 125 de lei, cu toata ca locuieste in Austria, bani pe care nu ii plateste.

mai putin si in conditii mai bune de atat .. cred ca nici nu poate exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara in alta tara micmaria micmaria Incepand cu data de 01.01.2014 tatal fetitei mele nu mai plateste pensie alimentara. Copilul meu are 9 ani iar pensia alimentara a fost stabilita de catre o ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere, tatal in stainatate mariaa2453 mariaa2453 In urma unei sentinte civile minorul mi-a fost incredintat spre crestere si educare , tatal avand dreptul la un program de vizita si la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Pensie acordata din canada cris_13 cris_13 buna ziua, as dori o informatie, daca e posibil sa se deschida proces pt pensie intretinere minor, tatalui care e plecat in canada. menionez ca in urma ... (vezi toată discuția)