avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare abuziva a premiului - Finala concursului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare abuziva a premiului - Finala concursului

Buna ziua,ma numesc Capitanu Camelia si am urmatoarea problema: am participat la concursul "Fii Fata de 10" la Pro Cinema si am reusit sa ma clasez pe primul loc in faza finala a concursului, in urma alegerii de catre publiic, pe baza voturilor primite conform regulamentului competitiei.
Dupa incheierea concursului, in data de 13.04.2009 am fost declarata castigatoare, anuntata printr-un apel telefonic de la Pro TV. Dupa mai putin de 2 ore, mi s-a transmis ca se anuleaza rezultatul final, implicit dreptul meu de a intra in posesia premiului. Astfel, s-a incalcat regulamentul concursului in care era stipulat ca persoana desemnata castigatoare in urma voturilor publicului va prezenta emisiunea "Fata de 10" difuzata pe postul Pro Cinema. Argumentele aduse nu sustin in niciun fel decizia organizatorilor concursului, nerespectandu-se regulamentul publicat pe site-ul Pro Cinema la sectiunea "Regulament".
Cel mai recent răspuns: muraruioana , utilizator 21:12, 11 Mai 2009
Ar trebui vazut regulamentul,dar si argumentatia de mai sus pare plauzibila,iar daca aceasta este valabila,trebuie sa participati la concursul in noul format.De ce credeti ca mnu ati castiga,daca ati mai castigat o data ?
Succes !!!
siwdem a scris:

nu cumva ati fost victima vreunei farse?

Nu a fost vorba de nici o farsa, concursul s-a desfasurat in perioada 22.10.2008- 12.04.2009, si avand in vedere ca am fost preselectata si am ajuns in semifinale am fost chemata la bucuresti unde am sustinut cateva probe practice televizate la procinema. Dupa acele probe am fost castigatoare a semifinalei si m-am calificat in finala, care a avut loc in perioada 06-12 Aprilie an curent. Deci totul a fost cat se poate de serios pana azi.

Sper ca am fost destul de explicita
r.gabi a scris:

Ar trebui vazut regulamentul,dar si argumentatia de mai sus pare plauzibila,iar daca aceasta este valabila,trebuie sa participati la concursul in noul format.De ce credeti ca mnu ati castiga,daca ati mai castigat o data ?
Succes !!!

Eu in cursul zilei de ieri la ora 11 dimineata am fost sunata de la procinema, si m-au anuntat ca sunt castigatoarea concursului "Fata de 10", ulterior mi-am cumparat bilet sa merg spre bucuresti si la 2 ore dupa sunt sunata si mi se comunica ca voturile au fost anulate si finala concursului.La acest concurs orice vot exprimat, este valabil, si nu poate fi contestat deoarece in cazul in care cineva votase deja de la o adresa IP, nu mai putea vota a doua oara in decurs de 24 ore, fiind anuntat ca a votat deja iar dupa aceasta verificare exista si a doua a verificare.

Deci normal trebuie sa anunte cu cel putin 24 de ore sau oricum inainte de a se incheia finala schimbarea regulamentului. nu este corect si nici legal, cred eu.
In afara de convorbirea telefonica nu aveti nicio dovada care sa ateste ca sunteti castigatoarea concursului respectiv?Macar sa va fi platit biletul de tren.
Nu ma pricep la voturi mascate dar, asa cum a spus colegul r.gabi, concursul are un Regulament in care trebuie sa fie prevazuta modalitatea de contestare a rezultatului concursului.
Regulamentul este punctul de plecare si in el gasiti solutia.

Alte discuții în legătură

Concursuri online aurorap aurorap Buna ziua, Am organizat un concurs online. A fost desemnat un castigator. In urma reclamatiilor primite de la concurenti, a reiesit ca acel castigator ... (vezi toată discuția)
Concurs milka daniian daniian S.C. Kraft Foods Romania S.A a fost organizatorul concursului \"I love Milka\", inceput pe data de 12 ianuarie 2010. Regulamentul concursului metiona ca ... (vezi toată discuția)
Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)