Buna ziua,ma numesc Capitanu Camelia si am urmatoarea problema: am participat la concursul "Fii Fata de 10" la Pro Cinema si am reusit sa ma clasez pe primul loc in faza finala a concursului, in urma alegerii de catre publiic, pe baza voturilor primite conform regulamentului competitiei.
Dupa incheierea concursului, in data de 13.04.2009 am fost declarata castigatoare, anuntata printr-un apel telefonic de la Pro TV. Dupa mai putin de 2 ore, mi s-a transmis ca se anuleaza rezultatul final, implicit dreptul meu de a intra in posesia premiului. Astfel, s-a incalcat regulamentul concursului in care era stipulat ca persoana desemnata castigatoare in urma voturilor publicului va prezenta emisiunea "Fata de 10" difuzata pe postul Pro Cinema. Argumentele aduse nu sustin in niciun fel decizia organizatorilor concursului, nerespectandu-se regulamentul publicat pe site-ul Pro Cinema la sectiunea "Regulament".
Camelia nu vreau sa te descurajez dar tu esti cea care a gresit.Degeaba te simti potrivita trebuie sa ai simtul realitatii au fot fete mai bune,poate nu castigatoare dar printre altele au fost mai bune decat tine.Si eu sunt concurenta ca si tine si nu m am simtit ofensata.Nu mai acuza procinema-ul de nesansa ta,din contra ti-au acordat o sansa pe care n-o meritai.Ai avut 10000 de voturi intr-o saptamana ceea ce e imposibil,nu poti avea atatia prieteni.Daca s-ar fi respectat regulamentul ai fi fost descalificata cum au fost si alte fete in semifinala pentru frauda la vot.Asa ca nu mai acuza.ni s-a oferit tuturor o ansa,o alta sansa,si fii sigura ca daca ieseai tu cu cele 10 000 de voturi acumulate intr-o saptamana batea la ochi si la fel de sigura sa fii ca ne revoltam toate.Nu mi-o lua n nume de rau dar asta e situatia.Sunt in concurs din noiembrie si cunosc situatia.Ioana Muraru
Concursuri online
aurorap
Buna ziua,
Am organizat un concurs online. A fost desemnat un castigator. In urma reclamatiilor primite de la concurenti, a reiesit ca acel castigator ... (vezi toată discuția)
Concurs milka
daniian
S.C. Kraft Foods Romania S.A a fost organizatorul concursului \"I love Milka\", inceput pe data de 12 ianuarie 2010. Regulamentul concursului metiona ca ... (vezi toată discuția)