avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... APARTAMENT CUMPARAT PRIN PRIMA CASA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

APARTAMENT CUMPARAT PRIN PRIMA CASA

Buna ziua,
Am achizitionat un apartament prin programul prima casa, pot sa il instrainez inainte de perioada de 5 ani? Daca da, cum? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AndreeaB28 , utilizator 17:50, 28 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Asa cum stiti cu siguranta ( modul in care ati pus intrebarea denota asta ) nu aveti voie sa il instrainati inainte de implinirea termenului de 5 ani in care este instituita interdicitia legala de instrainare.
Am inteles, dar exista posibilitatea daca achit integral soldul din banca sau preluare de credit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa perioada de 5 ani fulminator fulminator Am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa 1 in dec. 2009. Dupa cum stiti, exista o perioada de 5 ani in care nu ai voie sa instrainezi ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul prima ... alexma alexma Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul Prima Casa mai devreme de 5 ani in conformitate cu noile conditii impuse incepand cu 2021? Am fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)