avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot lua mai mult concediu medical?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot lua mai mult concediu medical?

Am 21 de saptamani de sarcina.de pe 8 ian sunt in concediu medical iminenta de avort. Pot pana la 7 luni sa stau in concediu medical fara sa intru in comisie?Am auzit mai multe variante si sunt confuza. Concediul medical se calculeaza impreuna cu prenatalul din acel total de zile126 sau 186?
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:45, 28 Ianuarie 2014
1. Peste 90 de zile se intra la comisie care poate aproba pana la 183 de zile.

2. Concediul de risc maternal si cel de maternitate nu intra in cele 90 sau 183 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal mela2008 mela2008 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica, sunt insarcinata in 19 sapt si am beneficiat in ultimele 12 luni de 58 zile concediu medical (intre acestea fiind ... (vezi toată discuția)
Concediul pt cresterea copilului alice18 alice18 Buna ziua!o sa intru in CCC in octombrie si de la servici ma constrang sa vin mai devreme de un an,avand in vedere ca lucrez la privat.Insa eu vreau sa le spun ... (vezi toată discuția)