avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces de partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces de partaj

In anul 2011 am avut un proces de partaj cu fratii mei.In urma procesului prin hotarare judecatoreasca am fost obligat sa le dau o anumita suma de bani.La acest proces o trebuit sa achit o suma destul de mare ca taxa de timbru judiciar.In urma ORDINULUI MINISTERULUI FINANTELOR PUBLICE NR 1.918/2014,Reiese faptul ca acea suma se va restitui.Va rog daca puteti sa-mi dati mai multe lamuriri.Va multumesc.
Vedeti daca va ajuta informatiile de aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare taxa curs de formare profesionala tt71 tt71 Sunt profesor consilier scolar. Va rog sa imi spuneti in care lege sau ordin de ministru scrie ca se deconteaza cursurile de formare profesionala si daca sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj gagione gagione buna seara.se poate partaja un apartament ipotecat pe cale amiabila in instanta de judecata?la un astfel de proces se mai plateste taxa de timbru ca procent ... (vezi toată discuția)
Mediere partaj cont123456 cont123456 Buna ziua, In urma mortii tatalui meu a ramas o proprietare unde avea cota parte 1/2 cu fratele sau, unde si locuieste in momentul de fata. Proprietatea nu ... (vezi toată discuția)