avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nerespectare norme convietuire asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nerespectare norme convietuire asociatie proprietari

Cine are competente pentru a lua masuri in cazuri de nerespectare a normelor de convietuire in cadrul asociatiei de proprietari?Mai exact impotriva celor care locuiesc la etaje superioare si care evacueaza mizeria din casa pe fereastra.
Ex:scuturat pe geam bucatarie presuri,mochete,faras ,scrum tigara,etc.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 10:42, 4 Februarie 2014
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia care detine autoritatea si competenta sa desfasoare demersuri in interesul general al asociatiei si a membrilor acesteia
Sesizati oficial presedintele de asociatie cu problemele cu care va confruntati
Daca la nivelul asociatiei va confruntati de dezinteres,sesizati oficial serviciul specializat din primarie
In regula.O sa incerc si varianta asta.Multumesc de sfat.
Nici presedintele, nici administratorul, nici primaria nu au instrumete de constrangere, asa ca mai mult de cateva propozitii adresate impricinatilor, nu pot face.

Se pot face progrese in educatia oamenilor prin alocarea de fonduri in aceasta directie.
Este necesara cresterea ponderii cheltuielor din bugetul statului cu educatia.
Asta inseamna alocarea de sume mai mari pentru invatamant dar si pentru educatie in afara scolii: seminarii, cursuri, cluburi gratuite pentru educatia populatiei de toate varstele si categoriile sociale.
Acolo i se poate explica, de exemplu, atat unui muncitor cat si unui medic sa nu arunce gunoiul de pe balcon, sa nu dea de mancare la caini in usa blocului, sa nu arunce mancare pe terase, sa nu ademeneasca porumbeii in balcon unde-si depun ouale si fac pui, sa nu urle in casa la 12 noaptea, sa nu fumeze in lift s.a.m.d.
Cred ca de treaba educatiei cetatenesti pentru a pastra curatenia oriunde, mai bine nimerit ar fi activitatea unor ONG-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii iulis2002 iulis2002 as dori o solutie pentru urmatoarea problema: proprietarii apartamentului de deasupra mea au un caine. problema este ca ei isi scutura toate lucrurile pe ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere Shaiya Shaiya Am fost data in judecata de Asociatia de proprietari pentru neplata intretinerii. Pentru ca am copilas mic nu m-am putut prezenta la proces si acesta s-a ... (vezi toată discuția)
Legislatie liniste bloc ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! Ma simt obligata sa intreb o parere avizata macar partial (dat fiind ca am fost abordata cu sarcasm la ultima interventie din domeniul \"asociatii ... (vezi toată discuția)